top of page
Logo Gelukkig Pijnvrij 600px.png

Jolanda Palmen

Jolanda van GELUKKIG PIJNVRIJ is een ervaren fysiotherapeut met meer dan 25 jaar ervaring, haptotherapeut, yogadocent en leefstijlcoach, gespecialiseerd in het blijvend oplossen van langdurige, aanhoudende en/of terugkerende (pijn)klachten. Haar expertise is gebaseerd op een grondige kennis van de medische wereld en een diepgaand begrip van de verbinding tussen lichaam en geest.

 

Als ervaringsdeskundige op het gebied van langdurige rug- en herniaklachten heeft Jolanda zelf allerlei reguliere therapieën geprobeerd, van fysiotherapie tot en met operaties en zenuwblokkades, zonder blijvend effect. Ze voelde zich vaak niet begrepen door artsen en therapeuten, maar wist dat haar pijn niet 'tussen haar oren' zat. Daarom ging ze zelf op zoek naar een oplossing, die ze vond in de Pijn Reset Methode.

yoga1.JPG
Wat ga je doen op 29 juni?

Tijdens het Heath en Wellness festival vertel ik jullie graag over hoe chonische pijnklachten ontstaan, wat er precies in je lichaam gebeurt en welke factoren een rol spelen bij het in stand houden van jouw klachten. Ook zal je nadien begrijpen waarom reguliere therapieen vaak niet de oplossing zijn en wat de Pijn Reset Methode voor jou kan betekenen. Tot slot geef ik een aantal praktische tips waar jullie al zelf mee aan de slag kunnen gaan. Na de lezing is er ruimte voor het stellen van vragen. Ook bestaat er de mogelijkheid om je direkt aan te melden voor een persoonlijk adviesgesprek of het boeken van een RESETbehandeling. Een RESETbehandeling is een behandeling die helpt jouw zenuwstelsel te kalmeren om zo stress, pijn, angst en spanning los te laten. Deze behandeling is gebaseerd op de wonderhanden techniek volgens de Pijn Reset Methode.

bottom of page