top of page

Tammy Pagen

Ik ben Tammy Pagen, natuurgeneeskundig therapeut en psycholoog én eigenaresse van Natuurlijk Tammy. Vanuit mijn deskundigheid ondersteun ik daarom vrouwen om met natuurlijke voeding hun gezondheid te versterken. Als natuurgeneeskundig therapeut, met de focus op (natuurlijke) voeding, in combinatie met mijn achtergrond als psycholoog, ga ik graag met vrouwen aan de slag om vanuit een complementaire aanpak ervoor te zorgen dat je gezondheid verbetert en je weer lekker in je vel zit. Ik help je op een holistische manier verder ná een diagnose, verkregen dieetadviezen of de wens om gezonder te gaan eten. 

Tammy _ New Loreto.jpg

Bij Natuurlijk Tammy kunnen vrouwen terecht die zowel vanuit de reguliere als complementaire geneeskunde voedingsadviezen ten aanzien van ziekten, allergieën/intoleranties of leefstijl hebben gekregen maar moeite hebben met het toepassen van deze voedingsadviezen. Denk bijvoorbeeld aan adviezen omtrent coeliakie, lactose-intolerantie, FODMAP, candida, histamine intolerantie, jicht, artrose, diabetes, obesitas, koemelkallergie, etc. Misschien heb je wel helemaal geen lichamelijke klachten maar wil je wel in het algemeen gezonder leven en lekkerder in je vel zitten door met je voedingspatroon aan de slag te gaan.

Ook dan ben je van harte welkom!

 

Natuurlijk geef ik tijdens trajecten praktische tips zoals welke producten je beter wel of niet in je boodschappenkarretje kunt leggen en waar je die kunt kopen. Ook worden er recepten gedeeld om handvatten te geven en je vooral te inspireren. Maar ik ben ervan overtuigd dat het niet helpend is om iemand alleen met foldertjes, een link naar een website en een weekmenu op pad te sturen. Als je écht met voeding, en dus je gezondheid, aan de slag wilt gaan, is puur focussen op eten niet voldoende. Het gaat daarnaast ook om je mindset: welke overtuigingen rondom voeding en gezondheid heb je? Welke zijn helpend en niet helpend? Welke mogelijkheden zijn er? Waar word je gelukkig van? Vanuit de natuurgeneeskunde moeten diverse zaken in balans zijn om tot een zelfherstellend vermogen te komen. Alleen door naar het geheel te kijken, kun je de verandering maken die bij jou past waardoor je blijvend lekkerder in je vel zit en aan je herstel en gezondheid werkt. 

Wat ga je doen op 29 juni?

Tijdens het H&W festival zal ik met een proeverij van lekkere en gezonde hapjes staan. Je kunt diverse lekkernijen kopen die gemaakt zijn op glutenvrije en lactosevrije basis en met natuurlijke suikers. Zo inspireer ik jou graag in wat er allemaal mogelijk is op het gebied van natuurlijke voeding en dat je nog steeds lekker kunt eten als je bepaalde dingen uit je dieet gaat schrappen. Wil je alvast een voorproefje van de gerechten die ik maak of meer lezen over wat ik aanbied? Neem dan eens een kijkje op www.natuurlijktammy.nl voor recepten en consulten.

Leuk om elkaar 29 juni te ontmoeten!

bottom of page