top of page

Josananda

Josananda studeerde dwarsfluit aan het conservatorium in Amsterdam. Na het succesvol afronden van zijn studie concentreerde hij zich op solo-optredens, kamermuziek en lesgeven. ook heeft hij meegewerkt aan verschillende cd-opnames van verschillende artiesten.

In 2010 begon Josananda met het maken van zijn eigen gecomponeerde meditatieve muziek, wat al snel resulteerde in verschillende cd's. Vanaf 2022 geeft hij ook sound healings.

Als concertfluitist bespeelt Josananda verschillende andere instrumenten waaronder, verschillende inheemse fluiten, native Indian flutes, shakuhachi, bansuri, percussie en piano. De muziek is geschikt voor meditatie, yoga, reiki en om te ontspannen.

 

Josananda geeft ook live meditatieve concerten in binnen- en buitenland. Deze kunnen variëren van huiskamerconcerten tot yoga/meditatiecentra of concertzalen.

Josananda-0783.jpg
Josananda-1383.jpg
Wat ga je doen op 29 juni?

Muziek is het ideale instrument om stress te verminderen, je innerlijke energiebronnen (chakra’s) in beweging te brengen, emotionele banden los te maken, hinderende gedachten los te laten en je naar een hogere staat van bewustzijn te brengen. Bereid je maar voor op een heerlijke sound healing waarin je wordt uitgenodigd om je blik naar binnen te richten, en een innerlijke reis aan te gaan die je voert naar de allermooiste plek: De bron van Licht die stroomt in je Hart.

Josananda neemt je mee op de tonen van prachtige klanken van zijn indianen fluiten, dwarsfluit, Tibetaanse klankschalen, kristallen klankschalen. Deze muziek opent het hart voor acceptatie. De hoge trilling die Josananda vanuit liefde-wijsheid in de muziek legt, laat healing en berusting zich in innerlijke vrede manifesteren. De boodschap van deze geïnspireerde muzikant luidt: “ Word een vriend van het leven en leef in vrede met wat is ”.

bottom of page