top of page

Gerda Anna Ferbeek

Gerda Anna Ferbeek is een inspirerende vrouw. Samen met haar echtgenoot heeft ze drie kinderen op laten groeien tot levensontdekkende twintigers. Na een carrière van 25 jaar als docente bewegingsonderwijs in het voortgezet onderwijs, bracht een bijna burn-out haar ertoe meer haar hart te volgen.

Ze deelt graag de kennis, ervaringen, inzichten en wijsheid die ze in haar leven heeft ontdekt. Haar wens is om samen met anderen te groeien naar een positievere wereld vol liefde, vrede en harmonie.

IMG-20240423-WA0004.jpg
In haar werk richt Gerda zich op het bieden van diverse mogelijkheden voor groei en welzijn:

 

Yogalessen: waarin mensen leren zich te verbinden met hun lichaam, ademhaling, gevoel, hart en ziel, om zo meer balans en rust te ervaren. Healing: waarbij Gerda mensen helpt bewuster te worden van hun zelfhelende vermogens op fysiek, mentaal en spiritueel niveau, zodat ze zich weer gezonder en gelukkiger kunnen voelen.

 

Lezingen, workshops, trainingen en retraites: waarbij mensen meer balans ervaren, bewuster worden en leren bewust hun leven te creëren door verbinding te maken met hun hart en ziel. Gerda nodigt je uit om samen met haar de reis naar welzijn en bewustzijn te maken, zodat jullie samen kunnen bijdragen aan een wereld vol liefde en harmonie.

Wat ga je doen op 29 juni?

2-daags mini-retraite ‘Je Ziel Voorop’.

 

Rust. Stilte. Ruimte.

Wil jij dat ook?

Vanuit deze rust, stilte en ruimte, verbinding maken met diepere lagen in jou?

De lagen van je gevoel, van je ziel?!

Verbinden met de innerlijke wijsheid die al in jou is. Verbinding maken met jouw ziel!

 

Kom je meedoen en ‘proeven’ hoe dit voelt?

 

In de mini-workshop gaan we vanuit stilte en rust, ruimte ontdekken, waarin verbinding ontstaat. We stellen onze ziel een vraag en gaan schrijvend het antwoord ontdekken.

Via de geschreven woorden ontvangen we de innerlijke wijsheid van onze ziel.

Ontvang daarbij een helende meditatie om de verbinding met jouw ziel, met haar boodschap, te versterken. Zo je hart verder te openen voor de kracht van jouw  zieå

bottom of page