top of page
CONNEXIO011 - logo Flowmonkey P2 JPG.png

FlowMonkey

Ontdek FlowMonkey, opgericht in 2023 door Linda en Ramon, een platform dat een breed scala aan activiteiten biedt gericht op het verkennen van vitaliteit, bewustwording en persoonlijk leiderschap. Het is ontstaan uit de passie van Linda en Ramon om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Met een combinatie van eigen ervaringen en die van partners streven ze ernaar een transformerende ervaring te bieden aan iedereen die zich bij hen aansluit. Bij FlowMonkey staat een diverse mix van praktijken centraal, waaronder energetische stoelen, breathwork, QiGong, NLP en Mindfulness. Hun methoden zijn ontworpen om zelfheling, gronding, ontspanning en vitalisering te bevorderen, terwijl ze helpen het volledige potentieel te bereiken. Laat FlowMonkey je begeleiden op jouw reis naar innerlijke groei en zelfontdekking. 

Energetische Stoelsessies met Linda

Stap binnen in de wereld van zelfontdekking met de energetische stoelsessies van Linda. Deze bijzondere krachtplekken, ontworpen door Monique Timmers, werken met een vernieuwende frequentietechniek die zelfheling, gronding, ontspanning en vitalisering bevordert.

In een tijd van immense mogelijkheden en groei, nodigen Linda's energetische stoelsessies je uit om diepgaand vrij te worden en bewustzijn te ontwikkelen. Ervaar de transformerende kracht van deze sessies, die je helpen je ware potentieel te onthullen en blokkades te doorbreken. Linda begeleidt je met overtuiging door een sessie die bewustwording, spirituele ontwikkeling en innerlijke kracht activeert. Kom langs op het H&W Festival en dompel jezelf onder in deze unieke ervaring!

Breathwork met Ramon

Verken de kracht van ademhaling met Ramon's breathwork sessies. Door middel van verbonden ademen en balance breathing, verhoog je vitaliteit, verminder je stress en vind je innerlijke rust.

Ontdek hoe ademhalingstechnieken je kunnen helpen je gezondheid en vitaliteit te optimaliseren. Ramon's sessies combineren ademhaling, begeleiding en coaching om heling op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau te realiseren. Leer hoe je je ademhaling kunt gebruiken om je energieniveau te verhogen en je focus te verbeteren. Stap binnen bij FlowMonkey op het H&W Festival en adem vrijer, leef beter!

DSCF0638.jpg
linda stoel a.jpg
workshop winter QiGong.png
workshop summer.jpg
workshop spring 2.jpg
bottom of page