top of page

Fenna Jaminon

Maak kennis met Fenna tijdens de Health en Wellness dag. Fenna begon op zevenjarige leeftijd met het bespelen van de harp en werd verliefd op de klanken en mogelijkheden van harpmuziek. Na jaren van oefenen aan de muziekschool te Maastricht, volgde ze haar passie en ging studeren aan het conservatorium Maastricht. Daar studeerde ze onder begeleiding van Masumi Nagasawa enkele jaren klassiek harp.

Fenna 015.JPG

Tijdens en na haar studie heeft Fenna haar muzikale repertoire verbreed en een breed scala aan muziekstijlen gespeeld. Ze speelt tijdloze werken zoals de Canon in D van Pachelbel en het klassieke Impromptu Caprice van Pierné, evenals filmmuziek van Ludovico Einaudi, Disneymuziek van Frozen en romantische (pop)muziek van John Legend. Haar passie ligt bij het voordragen van rustgevende muziek, waarbij ze de luisteraars meeneemt op een muzikale reis.


Regelmatig neemt Fenna deel aan diverse masterclasses van gerenommeerde harpisten, zoals Lavinia Meijer, Manja Smids, Emily Hoile en Natalia Shamayeva. Met haar muziek streeft Fenna ernaar om luisteraars te betoveren en te laten genieten van de schoonheid van harpmuziek.

Praktische informatie 

Locatie: Museum Kapel
Tijden:
 

12:00 - 12:45

14:00 - 14:45

bottom of page