top of page

Chames Nouri

Mijn naam is Chames Nouri , en werk als psycholoog en mindfulness trainer.  Daarnaast ben ik gespecialiseerd in traumagericht werken als traumasensitief mindfulness therapeut waarbij de basis de polyvagaal theorie is. Andere thema’s waar ik veel verdieping in heb gezocht is longcovid, waar ik mensen die eraan lijden graag help om hun klachten beter te begrijpen en er zo adequaat mogelijk mee om te gaan om herstel te bevorderen. Ook hierin kan mindfulness erg van betekenis zijn. Tevens zijn compassiegericht werken en positieve psychologie werkvormen die ik graag inzet bij groepstrainingen en individuele sessies.  
Ik werk als psycholoog in de SGGZ en ben daarnaast ZZP-er. Mijn bedrijf is: Praktijk voor Mindfulness en Psychologie.Ik werk zowel met individuele psychologiesessies als ook met groepstrainingen.

portret.jpg
Wat ga je doen op 29 juni?

Op 29 juni geef ik een workshop over mindfulness, waarin uitleg wordt afgewisseld met ervaringsgerichte oefeningen. Er kunnen maximaal 10 mensen per keer deelnemen. Daarnaast organiseer ik een workshop over de polyvagaal theorie en traumagericht werken, ook met een combinatie van uitleg en ervaringsgerichte oefeningen, voor maximaal 10 deelnemers per sessie. Beide workshops worden meerdere keren per dag aangeboden.

Praktische informatie 

Locatie: Kloostertuin
Tijden:
 

11.00 - 11.40

12.00 - 12.40

14.00 - 14.40

15.00 - 15.40

bottom of page