top of page
Logo AnneQiPNG.png

Annemarie - Anne Qi

Ontdek het geheim van Qi tijdens de lezing van Anne Qi op het Health & Wellness Festival! Kom kennis maken met Annemarie Vissers, eigenaresse van Anne Qi acupunctuur. Zij verteld met passie over haar werk en deelt zo graag haar kennis over o.a. de Chinese geneeskunde om zo iedereen bewust te maken van de invloed die je zelf hebt op je gezondheid. Hoe jij kijkt naar de wereld en je leven, wordt namelijk mede bepaalt door de balans in je energie. Qi is de Chinese naam voor onze (levens)energie. En deze energie is dus van grote invloed op jouw beleving van geluk, maar ook pijn of andere klachten. Annemarie geeft tijdens het festival elke uur een lezing over:

Qi - Jouw Lijf, Jouw Leven!

In een wereld waar stress en tegenslagen vaak de balans van onze energie verstoren, biedt de Chinese geneeskunde verhelderende inzichten en effectieve oplossingen. Vaak ontstaan klachten of stemmingswisselingen door een subtiele disbalans in onze energie, veroorzaakt door stress, verdrietige omstandigheden of een ongeval. Soms sluimeren deze klachten al een tijdje en belemmeren ze ons in het dagelijks leven. Door vanuit de wijsheid van de Chinese geneeskunde te kijken deze disbalans krijg je een andere blik op je klachten. 

  

Leer de Kracht van Chinese Geneeskunde kennen

Vanuit eeuwenoude Chinese geneeskunde gebruikt Anne Qi diverse technieken, zoals acupunctuur en Tuina massage, om je energie terug in balans te brengen. De 5 elementen leer, een fundamentele methode uit de Chinese geneeskunde, is hierbij een heel toegankelijke methode die snel inzicht geeft in hoe wij de balans van jouw energie kunt verbeteren. 

  

Wat kun je verwachten?

Tijdens de lezing "Qi - Jouw Lijf, Jouw Leven!" op 29 juni tijdens het Health & Wellness Festival, krijg je waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn in je dagelijks leven. Ontdek hoe je stress kunt verminderen, je energie kunt verhogen en zo beter kunt omgaan met de uitdagingen die het leven je biedt. Maak kennis met de essentie van jouw lijf en de invloed hiervan op je leven. 

  

Kom Meer te Weten!

Ben je nieuwsgierig naar welke elementen invloed hebben op jouw Qi? Kom dan naar de lezing op 29 juni tijdens het Health & Wellnessfestival of schrijf je in voor de inspiratiesessie op vrijdag 17 mei in Klooster Loreto. 

  

Ik ontmoet je graag! Annemarie - Anne Qi 

acupunctuurbehandeling.jpg
bottom of page